Folk rettsmidler for hjemmebehandling av hepatitt

Den mest populære sitrusfruen i hjemmebehandling, det er flott for hepatitt. På grunn av den aktive virkningen av sitronen bidrar leveren til å gjenopprette raskere, ødelegge langs sykdomsfremkallende midler. Du må ta en sitron og klemme saften. Drikk etter å ha våknet en time før frokost.
Interessant! Tidligere kan du legge til juice av en sitron 1 ts. natron. Soda tar omtrent fem minutter å fullstendig oppløse seg.
I løpet av dagen, drikk sitronsaft med brus, ikke bare før frokost, men også før hvert måltid. Etter flere dager med behandling, tas en pause. Sitron vil bidra til å kvitte seg med de ubehagelige symptomene på sykdommen, som er angitt i begynnelsen av materialet.
Spesiell urtete
Det er vanskelig å forestille seg tradisjonell medisin uten urtemedisin. Med hepatitt er det en viss avgift som har maksimal effekt. Fire deler av bjørkblader blandes med fire deler av gresset tørket urter. Legg til tre deler av Hypericum urt, to deler av Calendula blomster og mais silke. Vi må legge til to deler av frukten av fennikel og blader av celandine, og akkurat fem frukter fra hoftene.
Den resulterende blanding, til engangsbruk, tas 40 g. Fylles med kokende vann 0,5 liter. Tilfelle avkok fra 5 til 10 timer. Ta tre ganger om dagen før måltider. Når infusjonen er over, betyr det at det er på tide å bryte. Det varer i 1,5 måneder, og gjenta deretter behandlingen.
Kumelk og kull
Til et glass varm melk, legg til en skje av bundet birkekull. Hvis det ikke er bjerkkull, kan du bruke noe annet alternativ. Drikk, bland. Løsningen er enkel, fra hepatitt hjelper mye. Behandlingen foregår om morgenen i to uker.
Mais silke
Anlegget var allerede en del av den beskrevne gresssamlingen, men tradisjonell medisin antyder bruk av urten separat. Kjøp mais silke, hvis du ikke kan samle, kan du alltid i apoteket. Trenger 1 ss. skje råvarer hell et glass kokende vann. Insister noen timer og drikk 3 ss. skjeer daglig. Drikk tinktur uten avbrudd.
Interessant! Egnet ikke bare for behandling av hepatitt, men også andre problemer med leveren, galleblæren. Interessant er det ingen bivirkninger.